Επικαιρότητα

Για ποιον λόγο μπήκε για κάποιες ώρες στην εντατική – Τι λέει η φίλη της για την εξέλιξη της υγείας της (vid) – Galaksias.com

Ανησυχία προκάλεσε στο πανελλήνιο η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Η ηθοποιός αντιμετώπισε πρόβλημα με την πίεσή της, μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Το πρωί της Πέμπτης (15/2), η φίλη και συνεργάτιδα της ηθοποιού, Σταυρίνα Ευστρατιάδη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Την ίδια ώρα, η κουμπάρα της, η Αμαρυλλίδα εξήγησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε στην εντατική καθώς δεν σιτίζεται σωστά.

«Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αν και είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας και αυτός είναι ο λόγος που μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο» είπε αρχικά. 

Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει σε αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ – που είναι η τρέλα της να βγαίνει έξω – τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι. Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι μόνο θέμα σφυγμών» πρόσθεσε η Αμαρυλλίδα. 

«Ετοιμαζόμασταν να πάμε για γύρισμα»
«Εμείς φύγαμε χθες, αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη (13/2), η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε φτάσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις.

Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο» δήλωσε με τη σειρά της, η κόρη του γνωστού σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη, Σταυρίνα. 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button