Επικαιρότητα

Βραβεύθηκαν από την Περιφερειακή Επιτροπή οι κορυφαίοι αθλητές ιππασίας της Κρήτης (pics)

Σε εκδήλωση κοπής πίτας τιμήθηκαν για τις διακρίσεις τους το 2023… 

Με επιτυχία στέφθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ρέθυμνο η εκδήλωση κοπής πίτας, της Περιφερειακής Επιτροπής Νήσων Αιγαίου (ΠΕΝΑ), Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Πλήθος κόσμου από όλο το νησί κατέκλυσε το «Κτήμα Θυμέλη» για να τιμήσει τους κορυφαίους  ιππείς και τις αμαζόνες της Κρήτης που βραβεύτηκαν από την Ομοσπονδία για τις διακρίσεις τους το 2023, ενώ την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την Περιφέρεια Κρήτης η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία Λιονή, από το Δήμο Ρεθύμνου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Νίκος Προβιάς και από το Δήμο Αγίου Βασιλείου ο κ.Θεοδωράκης, ενώ το ΔΣ της Ομοσπονδίας εκπροσώπησε ο Γεν. Γραμματέας κ.Γιώργος Δημαράς.

ΠΕΝΑ 4

Οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της ΠΕΝΑ, κ. Νίκο Βαρδάκη, και την κα Έφη Περιστεράκη που δούλεψαν εθελοντικά για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς: TRM BALATON, Poly’s Rugs Tack Shop, EquiSport, Mompso, Κέντρο Κήπου Γαβαλάς, Laserworks, Xatzakis, τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Κρήτες, τους Γιώργο & Νίκο Στρατάκη και το συγκροτημα τους αλλά και την διεύθυνση και το προσωπικό του Κτήματος Θυμέλη για την άριστη φιλοξενία!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button