Επικαιρότητα

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στην Αθήνα με τον πατέρα που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Νέα σοκαριστική υπόθεση στην Αθήνα, καθώς πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών όταν ήταν μόλις 9 και 12 ετών από τον ίδιο τους τον πατέρα, στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το Mega, τα δύο κορίτσια ζούσαν έναν εφιάλτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πατέρας εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας και προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του.

Κάποια στιγμή τα δύο κορίτσια βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, εκδόθηκε ένταλμα και ως αποτέλεσμα ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη.

Το χρονικό της φρίκης στην Αθήνα

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2) ένας 55χρονος άνδρας, που διώκονταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από την ανωτέρω υπηρεσία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button