Υγεία & Διατροφή

«Η Ελένη ήταν κλειδωμένη στο σπίτι 15 ημέρες – Κακοποιήθηκε μπροστά στα παιδιά» – Galaksias Portal News

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Άργους, σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της 32χρονης Ελένης, από τον σύζυγό της.

Το θύμα βρίσκεται  σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά μετά την επίθεση με σίδερο και χλωρίνη που δέχτηκε από τον 34χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος της 32χρονης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (6/3) στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι «το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο».

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο», τόνισε.

Κλείνοντας, ο δικηγόρος της 32χρονης, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως «δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είπε θα χύσεις αίμα»

Υπενθυμίζεται ότι, το θύμα είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στο δελτίο ειδήσεων του STAR και περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του 34χρονου συζύγου της καταγγέλλοντας επίσης ότι την είχε απειλήσει ότι θα την πετάξει από τον Ισθμό.

«Μου είχε βάλει τη λωρίδα του παντελονιού στο λαιμό μου, και δύο φορές μου είπε θα σε σκοτώσω, θα σε πνίξω. Πήρε το σίδερο, που σιδερώνουμε, και μου το κοπάνησε στο πρόσωπό μου», είπε η 32χρονη και πρόσθεσε: «Το ψωμί το βούτηξε στο νερό, στη χλωρίνη και μου το έριξε στη μούρη και στη συνέχεια έπλυνε το πρόσωπό μου στη βρύση, για να μην πάθω εγκαύματα. Μου λέει, “σήκω προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μία ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα”», συνέχισε εξιστορώντας, όσα έγιναν στο σπίτι του ζεύγους στο Άργος.

«Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά, ό,τι είχα μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, δύο μαξιλαροθήκες, τη μία την έβαλε στην τουαλέτα και μου την έβαλε μέσα στο στόμα, μου έβαλε και το δικό μου κεφάλι στην τουαλέτα», συμπλήρωσε.

«Μετά έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό μου και με έπνιγε και μου είχε βάλει και το μαχαίρι στο λαιμό. Μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέφτη, μου λέει κοίτα το πρόσωπό σου τώρα, ποιος θα σε πάρει», κατέληξε.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button