ΑθλητικάΕνημέρωση

Κυκλοφορούν τα τελευταία εισιτήρια από επιστροφές για τον αγώνα του Conference League – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League και αύριο Τρίτη (09/04/2024) θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών του και τα τελευταία εισιτήρια του αγώνα.

Το “Καραϊσκάκης” αναμένεται να είναι κατάμεστο στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, αλλά οι Πειραιώτες έχουν ακόμη κάποια εισιτήρια από επιστροφές και εξέδωσαν ανακοίνωση για να ενημερώσουν σχετικά τους οπαδούς τους.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού θα τεθούν την Τρίτη (9/4) τα τελευταία εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (11/4, 19:45).

Τα τελευταία εισιτήρια που προέκυψαν από τις επιστροφές (UEFA, χορηγοί) θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Τρίτη (9/4), από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Το βράδυ της Πέμπτης το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο σε ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό.

To άρθρο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Κυκλοφορούν τα τελευταία εισιτήρια από επιστροφές για τον αγώνα του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button