ΑθλητικάΕνημέρωση

Με φόρα στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-2) τον Κάρεν Κατσάνοφ στα προημιτελικά του τουρνουά του Μόντε Κάρλο και προκρίθηκε με… φόρα στην 4άδα του Masters 1000 της ATP.

Επιβεβαιώνοντας τη φόρμα του στο χώμα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε να “λυγίσει” τον Κατσάνοφ και να περάσει στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, όπου και περιμένει να αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρούνε – Σίνερ. Κόντρα στον Ρώσο Νο17 στον κόσμο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο12), έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πήρε άνετα την πρόκριση, με τον αντίπαλό του να αντιμετωπίζει πάντως και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Το παιχνίδι

Σε ένα “τρελό” ξεκίνημα στον αγώνα, είχαμε τρία μπρέικ στα τρία πρώτα γκέιμ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει όμως τα δύο από αυτά και κρατώντας στη συνέχεια το σερβίς του να φθάνει και στο 3-1 στο πρώτο σετ. Χωρίς να “πιεστεί” ιδιαίτερα μάλιστα στη συνέχεια, έφθασε στο 1-0, με σκορ 6-4, παίρνοντας προβάδισμα νίκης στην αναμέτρηση.

Ακολούθησε μία μικρή διακοπή με ιατρικό τάιμ άουτ, καθώς ο Κατσάνοφ έδειξε να αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα. Επέστρεψε όμως για το δεύτερο σετ, όπου οι δύο τενίστες διατήρησαν το σερβίς τους μέχρι και το 2-2. Η συνέχεια ανήκε όμως, αποκλειστικά στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έκανε δύο συνεχόμενα μπρέικ και με ένα σερί 4-0, “έκλεισε” το σετ με 6-2 και το ματς με 2-0.

Πήρε έτσι μία εμφατική νίκη και πρόκριση για τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, όπου και ψάχνει τη δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου στην καριέρα του, ώστε να επιστρέψει και στο top10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νικήσει στο συγκεκριμένο Masters το 2022, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

 

 

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρεν Κατσάνοφ 2-0: Με φόρα στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button