ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Δύο αδέρφια ομογενείς ετοίμαζαν επιθέσεις – Είχαν λίστα με στόχους και οπλοστάσιο – Galaksias Portal News

Δύο αδέρφια Ελλήνων ομογενών συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη καθώς αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή με την αστυνομική έρευνα να εστιάζει και σε πιθανή περαιτέρω εμπλοκή σε οργάνωση επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού WABC, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στην σύλληψη των αδερφών Ανδρέα και Άγγελου Χατζηαγγελή (Andrew and Angelo Hatziagelis), ηλικίας 39 και 51 ετών αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένας σημαντικός όγκος αυτοσχέδιου οπλισμού, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για «καταστροφικά πλήγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο τους φέρονται επίσης να έχουν γράψει «λίστα χτυπημάτων» σε ένα κομμάτι χαρτί σημειωματάριου που περιλάμβανε έναν κατάλογο πιθανών στόχων που απαριθμούσε επίσης «εταιρικά αποβράσματα». «Ανθρώπινες θυσίες», ανέφερε ένα γραπτό παραλήρημα σε ξεχωριστή σελίδα. «Επιτρέπονται, αλλά μόνο για τους διεφθαρμένους βιαστές, παιδόφιλους, δολοφόνοι, πολιτικοί, δικαστές», συνέχισε.

Μεταξύ των όπλων που κατασχέθηκαν ήταν οκτώ αυτοσχέδιες βόμβες, μία μερικώς κατασκευασμένη βόμβα, δύο γεμάτα τυφέκια τύπου AR-15 και δύο ημιαυτόματα πιστόλια των 9 χιλιοστών, 600 σφαίρες και τρία σετ αλεξίσφαιρων γιλέκων, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών έκαστος σε περίπτωση που καταδικαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτοί είναι οι δύο ομογενείς:

Ο Άγγελος Χατζηαγγέλης

Ο Άντριου Χατζηαγγέλης

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button