ΕνημέρωσηΟικονομία

Η «Record» επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ιωαννίδη

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο είναι πολύ έντονο κι «ενεργό» εδώ κι ένα χρόνο, επανέφερε στο προσκήνιο σε πρωτοσέλιδό της η πορτογαλική εφημερίδα «Record» στην έκδοσή της το Σάββατο (23/3).

Με τίτλο «Ο Ιωαννίδης στο “ραντάρ” της Σπόρτινγκ» η πορτογαλική εφημερίδα (η οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις κι άμεση «πρόσβαση» στο ρεπορτάζ της ομάδας της Λισαβονας) καταγράφει τη διάθεση των πρωτοπόρων της πορτογαλικής Λίγκας να ασχοληθούν πολύ σοβαρά με τον 24χρονο διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδίως απ’ την στιγμή που το δικό τους «αστέρι» στην κορυφή της επίθεσης, ο Σουηδός Βίκτορ Γκιόκερες, τον οποίο απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι απ’ την Κόβεντρι αντί 21 εκατ. ευρώ και μετράει 36 γκολ και 14 ασίστ σε 39 επίσημα ματς, πωληθεί σε μία εκ των Τσέλσι ή Άρσεναλ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Εάν ο Γκιόκερες πωληθεί, όπως αναφέρει η «Record», ο Ιωαννίδης θα είναι ο πρώτος στόχος της για να τον αντικαταστήσει, αναφέροντας σε εκτενές ρεπορτάζ στις σελίδες της τα εφετινά πεπραγμένα του με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ομάδα, αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα φορ απ’ την Στουτγκάρδη, τη Σεβίλλη και τη Σέλτικ.

Η Σπόρτινγκ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει στείλει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν ανθρώπους της για να «τσεκάρουν» από κοντά τον Ιωαννίδη, με το τελευταίο σκάουτινγκ να πραγματοποιείται στο ντέρμπι της 10ης Μαρτίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου ο 24χρονος φορ σημείωσε δύο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το πολύ έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό για τον Ιωαννίδη, τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό δεν αλλάζουν. Οι «πράσινοι» θέλουν να επεκτείνουν κατά ένα χρόνο τη συνεργασία τους με τον Έλληνα άσο (από το καλοκαίρι του 2027, να υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2028), υπερδιπλασιάζοντας τις αποδοχές του.

Και είναι ξεκάθαρη η διάθεση όλων στο κλαμπ (με πρώτο τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο) να παραμείνει ο Ιωαννίδης στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Κι όταν κάποια στιγμή στο μέλλον τεθεί ενδεχόμενο «θέμα» πώλησής του, για να καθίσει ο Παναθηναϊκός σε τραπέζι… διαπραγμάτευσης, θα πρέπει το ποσό που θα προσφερθεί να αφορά χρήματα που δεν έχουν δοθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button