ΕνημέρωσηΟικονομία

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης – Galaksias Portal News

Συγκέντρωση πραγματοποιούν οργανώσεις αντιφασιστών, κινήματα της αριστεράς και συνειδητοποιημένοι πολίτες σήμερα, Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στην πλατεία Ρηγίλλης με στόχο την παρεμπόδιση της επικείμενης συγκέντρωσης φασιστικών οργανώσεων στο σημείο.

Αναλυτικά το κάλεσμα αυτούσιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπειτα από πληροφορίες για επικείμενη συγκέντρωση ναζιστών και παρακρατικών στο μνημείο Ρηγίλλης, έχουμε καταλάβει την πλατεία με σκοπό την κινηματική απαγόρευσή της.

28 χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων και το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, η ειρήνη στο Αιγαίο και μεταξύ των φίλων λαών Ελλάδας- Τουρκίας καθορίζεται από τον πολεμοκάπηλο αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τις αστικές τάξεις της Ελλάδας και της Τουρκίας.

28 χρόνια μετά, το εργατικό- λαϊκό και αντιφασιστικό-αντιιμπεριαλιστικό-διεθνιστικό κίνημα έχει δώσει πολιτικές και υλικές μάχες απέναντι στους ναζί, τους φασίστες και τους παρακρατικούς, για να σταματήσει την ανασυγκρότηση που επιδιώκουν την συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και φέτος, 28 χρόνια μετά, η παρουσία μας στην Πλατεία Ρηγίλλης είναι δεμένη με αυτές τις πολιτικές και υλικές μάχες που σκοπό τους έχουν να αποδυναμώσουν την ανασύνταξη των ναζί και του φασιστικού-παρακράτους.

Σε μία περίοδο, που η αγωνιζόμενη νεολαία βγαίνει στον δρόμο απέναντι στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της παιδείας, που η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει την γενοκτονία των Παλαιστίνιων και τους πολέμους του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού όπου γης, που η ακρίβεια, η φτώχεια και η εξαθλίωση χτυπάνε κόκκινο, που η αναβάθμιση της κρατικής τρομοκρατίας θα κορυφωθεί μέσα από τον νέο ποινικό κώδικα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως θα χρησιμοποιηθούν οι παρακρατικοί, οι ναζί και οι φασίστες από το σύστημα και την κυβέρνηση.

Σαν ο « παράνομος» βραχίονας της νόμιμης κατασταλτικής τρομοκρατίας. Εξάλλου, η επίθεση στην 16 χρονη μαθήτρια στα Μανιάτικα είναι ενδεικτική της συνολικότερης τρομοϋστερίας του συστήματος απέναντι στο φοιτητικό και νεολαιϊιστικό κίνημα που ξεσηκώνεται αυτή την στιγμή, μέσα από τις απειλές για την ποινικοποίηση των καταλήψεων και της ηλεκτρονικής πραγματοποίησης της εξεταστικής.

Δεν επιτρέπουμε καμία σπιθαμή γης σε ναζιστές-φασίστες και παρακρατικούς!

Καλούμε σε αντιφασιστική-αντιιμπεριαλιστική-διεθνιστική συγκέντρωση στις 17:30 στο μνημείο Ρηγίλλης την μαχόμενη εργατική τάξη, την μαχόμενη νεολαία και τον λαό για να στήσουμε ανάχωμα απέναντι στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Κομμουνιστές-Κομμουνίστριες, Αναρχικοί-Αναρχικές, Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες»

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button