ΕνημέρωσηΟικονομία

Με Φαλ η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βαλένθια – Galaksias Portal News

Ο Μουσταφά Φαλ συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού -μετά τον τραυματισμό του- που αναχώρησε για τη Βαλένθια, ενόψει της αυριανής (8/2, 21:30) αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

O Γάλλος διεθνής σέντερ είχε βγάλει μόνο μέρος της προπόνησης χθες (6/2) στο ΣΕΦ, αλλά το γεγονός ότι πάτησε παρκέ άφηνε αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος διεθνής σέντερ δεν έχει αγωνιστεί από τις 12 Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Πλέον, θα φανεί αν ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας, αποφασίσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής και… πόσο απέναντι στις «νυχτερίδες».

Το σίγουρο είναι πως ο Φαλ έχει μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν είναι έτοιμος στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ήδη από χθες, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, μετά το διάστρεμμα που υπέστη και ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό απέναντι στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button