Επικαιρότητα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στους Μητροπολίτες Σισανίου & Σιατίστης και Γρεβενών

O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης επισκέφθηκε χθες (16-02-2024) το πρωί τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Σισανίου & Σιατίστης και Γρεβενών, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος ευχήθηκε στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, από καρδιάς ευδόκιμη θητεία για το καλό του τόπου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμη συζήτηση σε θέματα επικαιρότητας αλλά και συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και Εκκλησίας, τονίζοντας το εποικοδομητικό έργο που παρέχουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, συμβάλλοντας ουσιαστικά στα χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας της περιοχής.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ συνεχάρη θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών, στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στην άψογη συνεργασία και την άρρηκτη σχέση μεταξύ Εκκλησίας και Αστυνομίας, τονίζοντας το εποικοδομητικό έργο που παρέχουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button