Υγεία & Διατροφή

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με τη Νάπολι για τον Οσίμεν! – Galaksias Portal News

Ο Βίκτορ Οσίμεν θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά και ήδη μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, δίνουν «μάχη» για να πάρουν τα δικαιώματά του από τη Νάπολι, αλλά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι αυτή που τελικά θα κερδίσει και θα πάρει τα δικαιώματά του στο τέλος της φετινής σεζόν!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτά οι Παριζιάνοι, που ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ, αναμένεται να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Νιγηριανό επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει μαζί του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές 13 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να καταβάλουν στη Νάπολι τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 120 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κατάφερε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Οσίμεν συναντήθηκε ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και επανέλαβε πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φύγει το καλοκαίρι από την Ιταλία. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, σύμφωνα με το «Il Mattino», έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button