Επικαιρότητα

Αύριο θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή η φερόμενη δολοφόνος του 43χρονου στη Χαλκίδα

Αύριο το πρωί, ενώπιον του Εισαγγελέα, η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου, στον οποίο κατάφερε αρκετές μαχαιριές το πρωί του Σαββάτου, έξω από το σπίτι του, θα δώσει σύμφωνα με πληροφορίες τις εξηγήσεις για αυτό που την οδήγησε στην πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκινούν πριν 15 χρόνια και λίγο πριν το γάμο της με το θύμα της. Το γεγονός αυτό φαίνεται να σημάδεψε τη ζωή της, καθώς όλα γύρο της άλλαξαν και αντί να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, αυτό που βίωνε δεν φαίνεται να μπορούσε να το διαχειριστεί.

Η ίδια δεν ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από το θύμα, αλλά αυτό που συνέβη μεταξύ τους και όπως έγινε – σύμφωνα με τα λεγόμενά της – ήταν τόσο βαρύ για την ίδια που ένιωθε να την πνίγει. Τα σχόλια της μικρής κοινωνίας και άλλα πολλά που βίωνε η ίδια με αφορμή αυτό το γεγονός, της δημιούργησαν πολλές σοβαρές ψυχιατρικές επιπλοκές.

Όσο και να προσπάθησε να το ξεχάσει, καθώς αυτό που συνέβη δεν ήταν με την συγκατάθεσή της, δυστυχώς υπήρξαν εξελίξεις που την έφερναν σε δύσκολη θέση.

Αύριο λοιπόν ενώπιον του Εισαγγελέα θα δώσει την απολογία της παρουσία των δύο δικηγόρων της, Θέμι Κωντσιλίδη και Δημ. Ανδρέου – τον δεύτερο όρισε η οικογένεια του πατέρα της – οι οποίοι προετοιμάζουν την υπερασπιστική της γραμμή.

The post Αύριο θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή η φερόμενη δολοφόνος του 43χρονου στη Χαλκίδα appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button