Τρόπος Ζωής

Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική – Galaksias Portal News

Ένταση και δηλητηριώδεις ατάκες είχε η συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας (1.4.2024) στο Mega.

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη και ξεδίπλωσε την άποψή του για το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο τραγουδιστής και συνθέτης αποκάλεσε «βόθρο» το πολιτικό τοπίο με την παρουσιάστρια να ζητά παραπάνω διευκρινίσεις για το τι εννοεί ακριβώς.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα» είπε ενοχλημένος ο Νίκος Καρβέλας.

«Να λες ό,τι θέλεις. Εγώ επιτρέπεται να λέω; Χωράει και η δική μου γνώμη; Κανονικά στους θεσμούς οφείλουμε σεβασμό. Το αν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να το συζητήσουμε» απάντησε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» ρώτησε η Νίκη Λυμπεράκη.

 

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» είπε σε αυστηρό τόνο ο Νίκος Καρβέλας.

«Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» ανέφερε στο τέλος η Νίκη Λυμπεράκη εκτονώνοντας την ένταση.

To άρθρο Νίκος Καρβέλας σε Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι απογοητευτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button