ΕνημέρωσηΠολιτική

Σκόραρε, έδωσε ασίστ και… τραυματίστηκε ο Μέσι στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Νάσβιλ – Galaksias Portal News

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα γκολ τα ξημερώματα (σ.σ. ώρα Ελλάδας), ενώ έδωσε και μία ασίστ στο τέρμα που σημείωσε ο Σουάρες, βοηθώντας την Ίντερ Μαϊάμι να προκριθεί στην συνέχεια του Champions League της CONCACAF, αλλά τραυματίστηκε και ενδεχομένως να λείψει από τον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την D.C. United.

Ο Αργεντίνος αστέρας τραυματίσθηκε στον γλουτό και αντικαταστάθηκε στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον προπονητή του, Τάτα Μαρτίνο να δηλώνει σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Προσπαθήσαμε να δούμε εάν θα μπορούσε να παίξει λίγο ακόμα, αλλά αισθανόταν ενοχλήσεις, οπότε προτιμήσαμε να αντικατασταθεί. Δεν θέλω να το ρισκάρω, αλλά φαντάζομαι ότι για το παιχνίδι του Σαββάτου, δεν θα είναι διαθέσιμος. Θα κάνουμε μια αξιολόγηση και θα δούμε».

Ο Μέσι σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο της νίκης επί της Νάσβιλ (σ.σ. συνιδιοκτησίας των αδελφών Αντετοκούνμπο) με 3-1, αποτέλεσμα που «σφράγισε» την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου η Ίντερ Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει είτε την FC Σινσινάτι, είτε την μεξικανική Μοντερέϊ.

Η ασίστ του Μέσι

Το γκολ του Μέσι

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button