Τρόπος Ζωής

Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με τον γιο μου στην τηλεόραση – Galaksias Portal News

«Θα ήθελα να παίξω με τον γιο μου στην τηλεόραση», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα».

Στη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και τη Χριστίνα, τον ρόλο που υποδύεται, αναφέρθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.

«Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη. Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος».

Φέτος ο γιος της έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, γεγονός που της προκάλεσε συγκίνηση.

«Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο «Ναυάγιο», αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία», είπε.

 

«Ο γιος μου δεν μένει μαζί μας. Συζητάμε μερικά πράγματα και μαζί με τον πατέρα του, του δίνουμε συμβουλές. Με τον σύζυγό μου, Χάρη Γρηγορόπουλο, δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Υπάρχουν μερικές φορές που μόνο και μόνο που υπάρχεις, μπορεί να νευριάζεις τον άλλον», κατέληξε η ηθοποιός.

To άρθρο Φωτεινή Ντεμίρη: Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με τον γιο μου στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button