ΕνημέρωσηΠολιτική

Live η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Galaksias Portal News

Με την ομιλία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη ανοίγει η αυλαία του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, το απόγευμα της Πέμπτης (22.02.2024) και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. 

Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και τα στελέχη που διαφώνησαν με το ερωτηματολόγιο στο iSyriza, έριξαν τους τόνους, ωστόσο παραμένει το κλίμα παραμένει… πολιτικό. Το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινά με τις ομιλίες των δύο γραμματέων, Ράνιας Σβίγκου και Γιώργου Βασιλειάδη, και με τη συμμετοχή 5.000 συνέδρων από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη έρχεται λίγες ώρες μετά τη “βόμβα” του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με ηχηρή παρέμβαση του καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει στη βάση και του ασκεί σκληρή κριτική, αναφέροντας ότι «φέρεται να ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές. Προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας και αυτός για τις συνέπειές της».

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά και πως «δεν μπορώ ούτε να παραμείνω σιωπηλός, ούτε όμως και να παραβρεθώ σε ένα συνέδριο που έχει δρομολογηθεί ώστε να αγνοήσει τα κρίσιμα προβλήματα εν ονόματι μιας επίπλαστης αισιοδοξίας. Ένα συνέδριο, όπου θα υποκριθούμε όλοι μαζί πόσο αγαπημένοι είμαστε και το κοινό θα μας χειροκροτήσει. Όχι. Προσωπικά εμένα δεν μου λείπει ούτε το βήμα, ούτε το χειροκρότημα. Δεν είναι ώρα για χειροκροτήματα, αλλά για να ειπωθεί η αλήθεια. Αν συνεχίσουμε έτσι, οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο κενό».

Δείτε live την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στις εργασίες του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

 

To άρθρο Live η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button