ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ΕΟΕ παρουσίασε τις εμφανίσεις της ολυμπιακής ομάδας και τη νέα Πρωθιέρεια – Galaksias Portal News

Η ΕΟΕ ευχαρίστησε τους χορηγούς και παρουσίασε τις νέες ενδυμασίες των Iερειών, της Ολυμπιακής ομάδας, τη νέα Πρωθιέρεια και το νέο συνθέτη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η ΕΟΕ είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, το νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας Δημήτρη Παπαδημητρίου και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.

Επίσης παρουσιάστηκαν από έξι αθλητές και αθλήτριες, τα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος που ευχαρίστησε πρωτίστως τους χορηγούς: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είστε σήμερα εδώ, όλοι οι άνθρωποι, οι εταιρείες και οι φορείς, που έχετε στηρίξει και συνεχίζετε να στηρίζετε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην προσπάθεια που κάνει να βοηθά τους αθλητές υψηλού επιπέδου να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όλοι εσείς που μοιράζεστε έμπρακτα και ουσιαστικά την προσμονή και τον ενθουσιασμό μας. Και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Όμως, αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι, ένα απλό ευχαριστώ δεν αρκεί για όλα έχετε προσφέρει. Σας προσκαλέσαμε σήμερα για να εκφράσουμε από κοντά την ευγνωμοσύνη μας και να σας τιμήσουμε καθώς χωρίς τη δική σας συνεισφορά δεν θα είχαμε καταφέρει να ενισχύσουμε περισσότερους από 200 αθλητές και αθλήτριες στην Ολυμπιακή τους προετοιμασία.

Και τα νούμερα αυτά, δεν είναι απλοί αριθμοί ή και ενδεχόμενες διακρίσεις. Είναι κόποι δεκαετιών, στερήσεις και σκληρή προσπάθεια. Είναι, πάνω απ’ όλα, όνειρα νέων αθλητών, που σηκώνουν καθημερινά την Ελλάδα ψηλότερα.»

Στην εκδήλωση που παρέστη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της ΕΟΕ Νίκος Ιατρού: «Εκτός από τους 15 TΟΡ χορηγούς ΔΟΕ, επί Ελληνικού εδάφους πετύχαμε να έχουμε μαζί μας: πέντε χρυσούς χορηγούς, δύο μεγάλους χορηγούς, 16 υποστηρικτές, τέσσερα συνεργαζόμενα ιδρύματα, τρεις ακαδημαϊκούς συνεργάτες, τη NOVA ως Χρυσό χορηγό επικοινωνίας καθώς και τέσσερις χορηγούς που θα συμβάλουν στην καλύτερη οργάνωση και υποστήριξη της ομάδας μας στο Παρίσι , σύνολο 35 χορηγοί.

Επιπλέον, περισσότερες από 60 απευθείας χορηγίες στους αθλητές μας, κάτω από την ομπρέλα του προγράμματος “Υιοθετήστε έναν αθλητή” που ξεκίνησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ, από μια ιδέα του Προέδρου κύριου Σπύρου Καπράλου και που εκ των αποτελεσμάτων γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Σκοπίμως άφησα για το τέλος, 2 χορηγίες “ειδικού σκοπού”, όπως θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε.

Την χρυσή χορηγία του ομίλου Μυτιληναίου που μαζί με τις χορηγίες των εταιριών ΣΙΔΕΝΟΡ και ΝΟΕ, οδήγησαν στην επανατοποθέτηση των εμβληματικών Ολυμπιακών Κύκλων στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και την διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια, κα Μαίρη Κατράντζου.»

Ακολούθησε η βράβευση όλων των χορηγών και των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι», με τις συγκεκριμένες βραβεύσεις να γίνονται από αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια, τη βραβευμένη ηθοποιό Μαίρη Μηνά και το νέο μουσικοσυνθέτη, τον καταξιωμένο διεθνώς Δημήτρη Παπαδημητρίου και ανακοίνωσε ότι στις Τελετές της Ολυμπιακής Φλόγας θα είναι: «η δική μας Νάνα Μούσχουρη, ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, η διεθνούς φήμης σοπράνο Joyce DiDonato, η Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά, η Χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, καθώς και η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος. Επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός, τα Μουσικά Σύνολα και η χορωδία της ΕΡΤ, Παιδικές χορωδίες, η γυναικεία χορωδία CHORES και η WolvesTeam.»

Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη Χορογράφο των Τελετών της Ολυμπιακής Φλόγας Αρτεμι Ιγνατίου, τίμησε την προηγούμενη Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, τον συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα και τη σχεδιάστρια των Στολών Ελένη Κυριάκου.

Με ένα δρώμενο από δύο Ιέρειες κι έναν Κούρο, σχεδιασμένο από τη Χορογράφο Αρτεμι Ιγνατίου, παρουσιάστηκαν οι νέες ενδυμασίες των Ιερειών στις Τελετές της Φλόγας που απέσπασαν το χειροκρότημα όλων. Τις νέες ενδυμασίες που έχουν πολλά αρχαιοελληνικά στοιχεία, δημιούργησε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου που τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκο Ιατρού.

Επίσης έγινε η παρουσίαση του αθλητικού ρουχισμού της εταιρείας 4F που θα ντύσει την Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Σε ρόλο μοντέλου οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), Στέφανος Ντούσκος(κωπηλασία), Δημήτρης Μάρκος (κολύμβηση) και Μάνος Ζερδεβάς (υδατοσφαίριση).

Οι εταιρείες, οι φορείς και τα πρόσωπα που βράβευσε η ΕΟΕ:

XOΡΗΓΟΙ

Ελίν, Delta Ιso, HERBALIFE, ALLIANZ, TOTAL ENERGIES, Κατερίνα Κατώπη, Μαρίνα Κουταρέλλη, QUALCO, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Nova, EREN, TOYOTA, Aegean, Go Shipping, Ostracon, εταιρεία Αποθήκευσης ΠΑΕΓΑΕ, 4F

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

MYTILINEOS, SIDENOR, NOE, καθ. Γιώργος Πανέτσος, Νίκη Κούρτη, Βασίλης Γρηγορίου, Φυτώρια Αλεξίου.

ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

ΚΟΚΚΕ, Erre Due, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΕLINOIL, DELTA ISO, COCA-COLA, ATTICA GROUP, Ancient Greek Sandals.

AKAΔΗΜΑΪΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence , Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας (UNIC), το ΚΟΛΛΕΓΙΟ IdEF και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Ιδρυμα Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, ‘Ιδρυμα Α.Γ. Λεβέντη και Ιωάννη Σπύρου Λάτση.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Ερίκος Ντυνάν, Euromedica, Ευρωκλινική και Υγεία.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Holmes, Body Fit

To άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΟΕ παρουσίασε τις εμφανίσεις της ολυμπιακής ομάδας και τη νέα Πρωθιέρεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button