ΑθλητικάΕνημέρωση

Γλύτωσαν την ήττα στο φινάλε οι Περιστεριώτες – Galaksias Portal News

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο Ατρόμητος με γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης, γλύτωσε την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι άουτ για την Super League.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 18΄ όταν ο Κόστα Άλεξιτς με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ του Αμρ Ουάρντα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 0-1.

Γενικότερα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη στο γήπεδο και κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν το γκολ στην μεγαλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής του Ατρομήτου Σάσα Ίλιτς, να κάνει τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους, προκειμένου να η ομάδα του να γίνει πιο επηθετική.

Μάλιστα στο 46΄ο Ρομπάιγ μετά όμορφη προσπάθεια σημάδεψε το δοκάρι του Πανσερραϊκού, με τους γηπεδούχους να δείχνουν τις προθέσεις του με το καλησπέρα.

Παρόλα αυτά ο Πανσερραϊκός κατάφερε να «ρίξει» τον ρυθμό του αγώνα και να μην επιτρέψει στον Ατρόμητο να γίνει απειλητικός.

Ωστόσο στο 90+4 μετά από κακή έξοδο του Αντριάν Χοβάν, ο Γιώργος Τζοβάρας με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τον Ατρόμητο στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ατρόμητος(Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Πομόνης, Κουέν, Φριτζόνσον (46′ Βαλένσια), Έρλιγνκμαρκ (46′ Γκονζάλες), Ρομπάιγ (62′ Τζοβάρας), Βέργος, Ντιρκς (46′ Βρακάς).

Πανσερραϊκός(Γκαρσία): Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ουεντράογκο, Μορέιρα, Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα (90+3′ Μασκανάκης), Μπέτανκορ (66′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς

 

 

 

To άρθρο Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Γλύτωσαν την ήττα στο φινάλε οι Περιστεριώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button