ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είχε ιδέα για τις δικαστικές περιπέτειες του Μπαράν Μπουχράν; – Galaksias Portal News

Κατά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταφέρεται με ανακοίνωσή της η ΝΔ για την υπόθεση του Μπαράν Μπουχράν, ο οποίος τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αντιπολίτευσης, με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σημειώνεται ότι σήμερα Τετάρτη (10.4.24) τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισαν ομόφωνα την άρση της ασυλίας του βουλευτή Ξάνθης Μπαράν Μπουχράν. Ο οποίος, ψυχίατρος στο επάγγελμα, ελέγχεται για παράνομες συνταγογραφήσεις.

«Ο κ. Ανδρουλάκης διέγραψε χθες τον βουλευτή του κόμματός του Μπαράν Μπουχράν. Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως αυτό έγινε μόλις ενημερώθηκαν για την υπόθεσή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, που σήμερα εισηγήθηκε την άρση της ασυλίας του», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αλήθεια, ο κ. Ανδρουλάκης δεν είχε ιδέα μέχρι χθες για τις δικαστικές περιπέτειες του βουλευτή του; Όταν το ΠΑΣΟΚ τον κατέβαζε βουλευτή το 2019 και ο ίδιος το 2023 δεν ήξερε ότι ο κ. Μπουχράν είχε σοβαρή νομική εμπλοκή και ότι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπόδικος; Δεν ήξερε τίποτα για την κακουργηματική δίωξη που έχει εις βάρος του ο βουλευτής του εδώ και χρόνια; Τόσο καλά γνωρίζει τους βουλευτές του ο κ. Ανδρουλάκης; Τόσο πολύ τους “ταράζει στη νομιμότητα”;», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Σε κάθε περίπτωση, με υπόδικους βουλευτές που είναι ελεύθεροι με εγγύηση, χωρίς να έχει ιδέα, όπως διατείνεται, μάλλον δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για να κουνάει τη σημαία του κράτους δικαίου!», καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

To άρθρο ΝΔ: Ο κ. Ανδρουλάκης δεν είχε ιδέα για τις δικαστικές περιπέτειες του Μπαράν Μπουχράν; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button