Επικαιρότητα

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος! – Galaksias.com

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική Κατηγορία ο Ιάλυσος νίκησε με 2-0 την Εράνη Φιλιατρών, και την άφησε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα γκολ για τους Τοξοβόλους σημείωσαν ο Δωματάς από την άσπρη βούλα και ο Γιώργου έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι:

Ο Ιάλυσος δεν πατούσε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μετά την συμπλήρωση 30 λεπτών ισορρόπησε το παιχνίδι και άργησε να πιέζει ψηλά. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτο ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Γιώργου από τα όρια της περιοχής, με τον Σαββίδη να διώχνει πλάγια.

Στο 71′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καμπά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Δωματάς και έκανε το 1-0. Λάθος έξοδος του Σαββίδη στο 85′ που βγήκε να απομακρύνει την μπάλα εκτός περιοχής, ο Γιώργου την έκλεψε και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

ΓΑΣ Ιάλυσος : Παναγιώτης Σπάρταλης : Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα (83′ Τερζίου), Γιώργου, Δωματάς, Αθανασίου, Χατζησάββας (88′ Βλαχάβας), Χατζηνικόλας (65′ Πελαρδής), Κάμπα, Ιντρίζι, Πατσίλης

Εράνη Φιλιατρών : Θεοδώρης Γιακαλής : Σαββίδης, Καπλάνης (89′ Φλαριώτης), Μπινιώρης (89′ Λακριντής), Τσέρπες, Μρτσκο, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος, Φακκής, Γκεβόρι (84′ Γκεβόρι), Πουλιανός (79′ Σινάνι), Καραμπέτσος (89′ Μπουρδέκας)

The post Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος! appeared first on News12.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button