ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πέντε άτομα στο «μικροσκόπιο» των αρχών για το φονικό στο Μαρούσι – Galaksias Portal News

Καρέ -καρέ τα βίντεο του εμπορικού κέντρου αλλά και του νυχτερινού καταστήματος Cabaret στο Μαρούσι μελετούν από το πρωί στελέχη του Ανθρωποκτονιών.

Η… μελέτη φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε άτομα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των αστυνομικών του Τμήματος ανθρωποκτονιών, που αναζητούν τον δράστη της δολοφονίας του 23χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα βίντεο έχουν καταγραφεί αυτά τα πρόσωπα τα οποία φαίνεται να έχουν πιο «πρωταγωνιστικό» ρόλο στο αιματηρό επεισόδιο που κόστισε την ζωή του νεαρού.

Επίσης, βλέποντας και ξαναβλέποντας τις εικόνες οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους είχαν μαχαίρια και τα χρησιμοποίησαν την ώρα της συμπλοκής.

Ωστόσο κανένα από τα φονικά όπλα δεν έχει βρεθεί και εκτιμούν ότι όσοι τα είχαν στην κατοχή τους ή φρόντισαν να τα ξεφορτωθούν ή τα πήραν μαζί τους καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θολή επίσης παραμένει και η αφορμή που ήρθαν στα χέρια οι εμπλεκόμενοι, αν και πληροφορίες που έχουν φτάσει στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής, λένε ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους ήταν γνωστοί και στο παρελθόν είχαν διαπληκτιστεί και πάλι.

Όσον αφορά στους τραυματίες ο 23χρονος, ο οποίος είναι οπλίτης του Μηχανικού του Στρατού, μεταφέρθηκε στο «401» Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ ο 26χρονος στο ΚΑΤ όπου θα υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button