ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Σάλος για την ερωτική σκηνή με τον 52χρονο Φρίμαν – Galaksias Portal News

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ερωτική σκηνή της 21χρονης ηθοποιού Τζένα Ορτέγκα με τον 52χρονο Μάρτιν Φρίμαν στη νέα ταινία «Miller’s Girl». Στην ταινία, η 21χρονη υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet, ενώ ο 52χρονος Φρίμαν, υποδύεται τον δάσκαλο Jonathan Miller.

Η 21χρονη που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο «Wednesday» υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Κάιρο Σουίτ στη μαύρη δραματική κωμωδία, ενώ ο 52χρονος «Sherlock» αναλαμβάνει τον ρόλο του δασκάλου της, Τζόναθαν Μίλερ. Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Μια ταλαντούχα νεαρή συγγραφέας (Ορτέγκα) ξεκινά μια δημιουργική οδύσσεια, όταν ο καθηγητής της (Φρίμαν) της αναθέτει μια εργασία που μπλέκει και τους δύο σε έναν ολοένα και πιο περίπλοκο ιστό. Καθώς τα όρια θολώνουν και οι ζωές τους διαπλέκονται, ο καθηγητής και η μαθητευόμενή του πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πιο σκοτεινό εαυτό τους, ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν την ατομική τους αίσθηση του σκοπού και τα πράγματα που τους είναι πιο αγαπητά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σκηνή που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ερωτική σκηνή ανάμεσά τους χαρακτηρίστηκε ως «αηδιαστική» από τους τηλεθεατές, που έσπευσαν στο Twitter για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Στη σκηνή απεικονίζεται ο Φρίμαν να πετάει το τσιγάρο της Ορτέγκα, επιθυμώντας να κάνει σεξ μαζί της, ενώ τη ρίχνει στο κρεβάτι. Αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά σε όσους την παρακολούθησαν ήταν η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας των δύο πρωταγωνιστών. «Ήταν αρκετά άβολο», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

«Η Τζένα Ορτέγκα ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει»

Απάντηση σε όσους έκριναν αρνητικά την σκηνή έδωσε η Κριστίνα Αρτζόνα, η οποία εργάστηκε ως συντονιστής των συγκεκριμένων σκηνών.

Όπως είπε στη Daily Mail, «η Ορτέγκα ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει πριν να γυρίσει το γύρισμα των επίμαχων σκηνών καθώς και ότι σε καμία στιγμή δεν θεώρησε ότι ξεπεράστηκαν τα όρια».

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία για να είναι σίγουρο τι θα αντιμετωπίσει και η Τζένα ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει» πρόσθεσε η Αρτζόνα.

Το τρέιλερ της ταινίας

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button