ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Εξαγριωμένοι οι κτηνοτρόφοι με διαφήμιση οργάνωσης για την προστασία των ζώων – Galaksias Portal News

Εξαγριωμένοι είναι οι αγρότες της Βρετανίας από το νέο βίντεο για το rebranding της RSPCA με το οποίο φαίνεται να συγκρίνει την εκτροφή βοοειδών με το πάτημα ενός σαλιγκάρι.

Η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση για την καλή διαβίωση των ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο είπε ότι πρέπει να επανεξετάσουμε «ριζικά» τη σχέση μας με όλα τα ζώα καθώς ξεκινά μια νέα εκστρατεία για τον εορτασμό των 200 χρόνων της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο παρουσιάζονται διάφορα ζώα που τραγουδούν το Respect της Aretha Franklin καθώς οι αράχνες καταδιώκονται και μια μέλισσα πιάνεται σε ένα χλοοκοπτικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Στο δεύτερο μισό του βίντεο δείχνει ανθρώπους να συμπεριφέρονται στα ζώα με σεβασμό, για παράδειγμα βγάζοντας ένα σαλιγκάρι από το πεζοδρόμιο, για να μην το πατήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο αυτό το βίντεο δεν άρεσε καθόλου στους κτηνοτρόφους οι οποίοι απαντούν λέγοντες πως «οι περισσότεροι σέβονται τα ζώα, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις» και χαρακτηρίζουν το μήνυμα της RSPCA «υπερβολικό».

Η RSPCA ανέφερε ότι η δημοσκόπηση σε περισσότερους από 2.500 ενήλικες στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ότι το 90% των ανθρώπων πιστεύει ότι οι σκύλοι μπορούν να βιώσουν θετικά συναισθήματα όπως η ευτυχία, αλλά μόνο το 34% πιστεύει ότι οι αρουραίοι μπορούν και μόλις το 42% πιστεύει ότι τα κοτόπουλα μπορούν.

Ο Chris Sherwood, Διευθύνων Σύμβουλος της RSPCA, δήλωσε: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα τα ζώα έχουν συναισθήματα, πολλά μπορούν να νιώσουν χαρά, θυμό, φόβο και πολλά άλλα, και είτε είναι κατοικίδια, άγρια ζώα, σε φάρμες ή σε εργαστήρια, τους αξίζει να έχουν μια καλή ζωή».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button