Τρόπος Ζωής

Δεν θα έμενα στο γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά – Galaksias Portal News

Για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά αλλά και το πως το διαχειρίζονται οι γιοί της μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το βράδυ της Δευτέρας (05.02.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι «δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα».

«Είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έκαναν εκείνοι να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου.

Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο.

Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν», συνέχισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μάξιμος, με ρωτάει συχνά. Ειδικά η περίοδος των γιορτών ήταν ένα ερέθισμα, γιατί έβλεπε ότι δεν περνάει χρόνο και με τους δύο γονείς. Θέλει χρόνο και προσπάθεια», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button