ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοπέδωσε τον Ετσεβέρι κι έκλεισε ραντεβού με τον Ζβέρεφ στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην αγαπημένη χωμάτινη επιφάνεια του και βρίσκει τον εαυτό του. Διέλυσε και τον Ετσεβέρι με 2-0 σετ (6-1, 6-0) και έκλεισε θέση στους “32” του Μόντε Κάρλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ.

Σε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστησε… πάρτι κόντρα στον Αργεντινό Ετσεβέρι, τον οποίο διέλυσε με 2-0 σετ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απέδειξε και πάλι ότι στο χώμα… πετάει φωτιές, “καθαρίζοντας” με συνοπτικές διαδικασίες έναν παίκτη, ο οποίος την περασμένη σεζόν έφτασε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Αργεντινός έκανε το λάθος να πάρει το πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ και μάλιστα με μπρέικ, για να ακολουθήσει η… καταιγίδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε 12 σερί γκέιμ (!), κάνοντας ό,τι ήθελε στο κορτ, είτε στο σερβίς του είτε στο σερβίς του αντιπάλου.

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο Έλληνας τενίστας έκλεισε ραντεβού με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους “32” του Μόντε Κάρλο.

Αναμφίβολα, αναμένεται να γίνει μία μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παίκτες που έχουν δώσει επικές μάχες στο χώμα στο παρελθόν.

To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοπέδωσε τον Ετσεβέρι κι έκλεισε ραντεβού με τον Ζβέρεφ στο Μόντε Κάρλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button