ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Οσμή τοκογλυφίας και αρχαιοκαπηλίας – Galaksias Portal News

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες της αστυνομίας να εστιάζουν πλέον και στο ενδεχόμενο της τοκογλυφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», οι διωκτικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τόσο του κρεοπώλη, όσο και του 36χρονου φίλου του, ο οποίος κλήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, για κατάθεση. Παράλληλα, από το μικροσκόπιο περνάνε και οι λογαριασμοί ακόμη τριών προσώπων: Ενός άνδρα και δύο γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οικονομικές δοσοληψίες των εμπλεκομένων πιθανόν θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου. Ακόμη, εξετάζονται και ενδεχόμενες δοσοληψίες με λίρες και χρυσαφικά.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μιλώντας στη «Ζούγκλα», ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες βρίσκεται με τους συνεργάτες του στο Μεσολόγγι και συμμετέχει στις έρευνες για τον Μπάμπη, αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης να εμπλέκονται και με αρχαιοκαπηλία. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε αν υπάρχει και «οσμή αρχαιοκαπηλίας στην υπόθεση».

Άκαρπες για 17η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες για 17η συνεχόμενη ημέρα. Την ίδια ώρα, ο συνήγορος και η οικογένεια του αγνοούμενου μιλούν για ένα προμελετημένο έγκλημα που δεν έχει μόνο έναν δράστη. «Οι δράστες είχαν προμελετήσει αυτό που θα έκαναν και δεν μπορεί να έχει γίνει από έναν μόνο άνθρωπο. Προκύπτει ότι το κίνητρο είναι οικονομικό», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκληρό καρύδι ο κρεοπώλης»

«Πολύ σκληρό άνθρωπο», χαρακτηρίζουν τον κρεοπώλη οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις ανακρίσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο 5οχρονος κρεοπώλης συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης και οδηγήθηκε στο εισαγγελέα καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις. H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Και ο 36χρονος στο «κάδρο» των ερευνών

Μάλιστα, στο «κάδρο» μπήκε ακόμα ένα άτομο με το οποίο ο κρεοπώλης φέρεται πως επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του. Στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι οι επίμαχες επικοινωνίες έχουν σβηστεί από το κινητό.

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος και αυτός είχε σβήσει μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κρεοπώλη. Μάλιστα για τον εν λόγω, ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε στη «Ζούγκλα» ότι «είναι πολύ πιθανόν να έχουμε δύο ζευγάρια χειροπέδες».

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρεται να βρήκαν και το στίγμα του κινητού του 36χρονου στο σημείο εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Ειδικότερα, στο διάστημα μεταξύ 20:40 και 21:40, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό, αλλά το είχε μαζί του, ανοίγοντάς το λίγες φορές, σαν να θέλει να καλέσει κάποιον.

Τις φορές που ανοίγει το κινητό του ο 50χρονος φαίνεται πως είναι κοντά στο τελευταίο στίγμα, το οποίο εξέπεμψε από το κινητό του Μπάμπη. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, βλέποντας το τελευταίο στίγμα του κινητού του κρεοπώλη, έψαξαν να δουν εάν υπήρχαν και άλλα κινητά που ενδεχομένως να εξέπεμψαν στο ίδιο σημείο, στο επίμαχο 45λεπτό.

Βρήκαν, μάλιστα, πως στην ίδια περιοχή, την ίδια επίμαχη ώρα, υπάρχει άλλο ένα κινητό το οποίο φέρεται να ανήκει στον 36χρονο που είχε υποστηρίξει αρχικά πως δεν βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στις 4 Ιανουαρίου, από τότε, δηλαδή, που ο τελευταίος αγνοείται.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button