ΑθλητικάΕνημέρωση

«Φοράω τη φανέλα και γίνομαι μία φιγούρα, ένας μύθος, ένας Greek Freak» – Galaksias Portal News

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μία ακόμη φοβερή συνέντευξη γεμάτη ατάκες στις ΗΠΑ και συνέκρινε τον εαυτό του με τον Νίο στην ταινία Matrix, κάνοντας λόγο για μία φούσκα στην οποία ζει στο μπάσκετ.

Μιλώντας στο “The Athletic”, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε ότι στο μπάσκετ είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος από ό,τι στην καθημερινή του ζωή και όταν φεύγει από το παρκέ, προσπαθεί να αφήνει τη… φιγούρα του “Greek Freak” πίσω του.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τον εαυτό μου να μοιάζει σαν να κλαίει για ένα τρόπαιο. Είναι κάτι που δεν θα κάνω ποτέ, δεν πρόκειται να πέσω ποτέ στη φούσκα, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι μια φούσκα. Αυτό είναι ένα matrix. Έχετε δει αυτή την ταινία, με τον Νίο; Είναι η πραγματικότητα και είναι σε ένα σκάφος και τότε βγάζει από πάνω του τους κύβους και αποδρά από όλο αυτό. Σε κάτι τέτοιο βρισκόμαστε, το ξέρετε; Έρχομαι εδώ, φοράω τη φανέλα μου και ξαφνικά είμαι μία απίθανη φιγούρα, ένας μύθος, ένας Greek Freak. Αλλά όταν τη βγάζω, πάω πίσω στο σπίτι, αλλάζω πάνες, ξέρετε τι λέω;

Αρνούμαι, αρνούμαι να πέσω στη… φούσκα, που δημιουργούν όσοι μου λένε ότι “έχεις πάρει τις περισσότερες ψήφους στο All Star Game” ή “Σουτάρεις 60% στα εντός παιδιάς” ή “σουτάρεις με 40% στα τρίποντα μετά το All Star Game”. Κύριοι, όταν πρέπει να αφήσεις τα παιδιά σου στο σχολείο και μιλάς με άλλους γονείς ή τους δασκάλους, κανείς δεν σκέφτεσαι ή σου μιλάει για να σουτάρεις με 62% στα εντός παιδιάς. Κανείς δεν δίνει ούτε μία γ@μ… δεκάρα. Κανείς – μα κανείς – δεν νοιάζεται γ@μ@το».

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Φοράω τη φανέλα και γίνομαι μία φιγούρα, ένας μύθος, ένας Greek Freak» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button