Επικαιρότητα

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής μικρών μαθητών στο Μαλεβίζι (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Πολιτισμός

«Μία ζωγραφιά που έγινε ήλιος»: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής μικρών μαθητών στο Μαλεβίζι (vid)

Με χρώματα, ζωγραφιές και παιδικά χαμόγελα γέμισε η δημοτική Πινακοθήκη  στο Μαλεβίζι, καθώς άνοιξε της πύλες της η έκθεση  «Μία ζωγραφιά που έγινε ήλιος». Οι ζωγραφιές μικρών μαθητών,  διατίθενται προς πώληση για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν  στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» για κακοποιημένα παιδιά.

Με πρωταγωνιστές μικρούς μαθητές και για καλό σκοπό , άνοιξε τις πύλες της Έκθεση ζωγραφικής στο Μαλεβίζι.. Η δημοτική Πινακοθήκη γέμισε με χρώματα και εντυπωσιακές ζωγραφιές από τους μαθητές της δευτέρας και πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου με τίτλο «Μία ζωγραφιά που έγινε ήλιος».

Τα έργα των μικρών ζωγράφων θα διατίθενται προς πώληση, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» με σκοπό την ανακαίνιση χώρων του κτιρίου που στεγάζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης για κακοποιημένα παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής στηρίζοντας τη δράση , ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των δασκάλων των παιδιών στην όλη προσπάθεια.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button