ΑθλητικάΕνημέρωση

Η Σπόρτινγκ θέλει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ακόμη και αν κρατήσει τον Γκιόκερες, γράφει η «A Bola» – Galaksias Portal News

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί μετεγγραφικό στόχο για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα δημοσιεύματα στην Ιβηρική συνεχίζουν να ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, η “A Bola” από την Πορτογαλία επαναφέρει το θέμα “Φώτης Ιωαννίδης” για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επισημαίνει ότι η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να προσπαθήσει για την απόκτηση του επιθετικού του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι ο Βίκτορ Γιόκερες δεν θα… χαιρετήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ιωαννίδη ως μια απόδειξη ότι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με απώτερο σκοπό να πείσει τον Ρούμπεν Αμορίμ να παραμείνει στον πάγκο της.

Παράλληλα, εμφανίζονται και τα στατιστικά του Ιωαννίδη τα οποία τα -μάλιστα- έρχονται σε σύγκριση με αυτά του Σουηδού επιθετικού, τη φετινή σεζόν.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνωρίζει ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον παίκτη του ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

To άρθρο Φώτης Ιωαννίδης: Η Σπόρτινγκ θέλει τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ακόμη και αν κρατήσει τον Γκιόκερες, γράφει η «A Bola» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button