Επικαιρότητα

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη, κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο – Galaksias.com

Μορόν και Νταρίντα έβαλαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ο Άρης επικράτησε μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου (0-2) για να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην 5η θέση.

Φτωχό το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης με την πρώτη ευκαιρία να χάνεται στο 17′ για τον Άρη καθώς ο Μορόν εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Τσιντώτα να πέσει ωραία διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος απάντησε στις ευκαιρίες, στο 29′, καθώς έφυγε ωραία στην αντεπίθεση με τον Αντζιέλσκι να πασάρει αριστερά στον Κουέν που σούταρε αλλά ο Κουέστα καλά τοποθετημένος απέκρουσε σε κόρνερ.

Σε εκείνο το σημείο, ο ρέφερι Τσέτσιλας πήγε στο VAR για να τσεκάρει προηγούμενη φάση για χέρι του Κουέν και υπέδειξε πέναλτι υπέρ των κιτρινόμαυρων με τον Μορόν να ευστοχεί στο 33′ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δέκα λεπτά αργότερα βγάζοντας ωραία επίθεση αλλά το σουτ του Κεσχρίντα ήταν κακό καταλήγοντας εύκολα στην αγκαλιά του Κουέστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αθηναϊκή ομάδα έχασε καλή φάση για να ισοφαρίσει στο 45′ με τον Τσακμάκη να πιάνει κεφαλιά από μοναδική θέση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ο Ατρόμητος έψαξε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις στο υπόλοιπο του ματς για να κάνει ευκαιρίες που θα του φέρουν ένα χρυσό γκολ αλλά δεν τα κατάφερε παρά τις αλλαγές του Βέλιτσκο Καπλάνοβιτς (σ.σ ο Σάσα Ίλιτς ήταν τιμωρημένος).

Αντίθετα, το σύνολο του Άκη Μάντζιου ήταν αυτό που βρήκε δίχτυα ξανά και συγκεκριμένα στο 90+4′ με τον Σαμόρα να κάνει γύρισμα δίχως να καταφέρει να νικήσει τον Τσιντώτα, κάτι που έκανε ο Νταρίντα πετώντας τη μπάλα στην κενή εστία για το τελικό 0-2.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση με 38 βαθμούς ενώ ο Ατρόμητος καταλαμβάνει την 9η με 23 πόντους.

Την επόμενη, -24η- αγωνιστική, ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από τον Πανσερραϊκό, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στη μακεδονική πόλη ενώ ο Άρης θα υποδεχθεί τον Βόλο, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Καπλάνοβιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Καμαρά, Έρλινγκμαρκ (Βαλένσια 55′), Ρομπάϊγ (Γιουμπιτάνα 73′), Κουέν (Βέργος 84′), Αντζιέλσκι.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (Ντουκουρέ 83′), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (Σαμόρα 83′), Μπένετ (Σαβέριο 46′), Γκαρθία (Βεστράτ 63′), Μορόν (Ανσαριφάρντ 69′).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button