ΑθλητικάΕνημέρωση

Η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών για το περιστατικό στο γραφείο του Διευθυντή Εκλογών

Για «φερόμενη διάρρηξη» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο γραφείο του Διευθυντή Εκλογών και αναφέρει ότι η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και πως δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο παραβίασης της κυβερνοασφάλειας.

 Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

«Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 26 Απριλίου υπήρξε καταγγελία η οποία αφορά σε φερόμενη διάρρηξη στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών το οποίο εδρεύει επί της οδού Ευαγγελιστρίας. Η είσοδος στο συγκεκριμένο κτήριο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ενώ κατά την είσοδο των επισκεπτών πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.   Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά. Από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε επίπεδο ασφάλειας δικτύων, ηλεκτρονικών μέσων και ελέγχων από το Τμήμα Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου, και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Υπουργείο Εσωτερικών εργάζεται απερίσπαστα για τη διενέργεια των εκλογών με τον άψογο τρόπο που πραγματοποιούνται όλα τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button