ΑθλητικάΕνημέρωση

Η ανάρτηση για την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα και το ξεκαθάρισμα για Νεμάνια Μαξίμοβιτς – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια ακόμα νίκη στη Super League, έχει μπροστά του το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (24.01 / 21:00) αλλά παράλληλα έχει και τα μετεγγραφικά θέματα, εντυπωσιάζοντας με τις κινήσεις του. Ημέρα… Τάσου Μπακασέτα στον “τριφύλλι”.

Μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι και την άφιξη του Βίκτορ Ούγκο στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός αναμένει μέσα στην ημέρα τον Τάσο Μπακασέτα, για να ολοκληρώσει την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τάσος Μπακασέτας επαναπατρίζεται, μετά από 4,5 χρόνια στην Τουρκία, αναμένεται στις 20:15 στην Αθήνα και δεν είναι απίθανο να κάνει ντεμπούτο στο πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός… προανήγγειλε την άφιξη του αρχηγού της Εθνικής με το παρακάτω ποστ:

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το πότε θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Ο Παναθηναϊκος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σέρβο μέσο για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως κάνει κινήσεις για να τον φέρει στην ομάδα άμεσα.

Ο 28χρονος παίκτης θέλει να συνεχίσει άμεσα την καριέρα του στην Ελλάδα και φέρεται να πιέζει την ισπανική ομάδα, για να τον παραχωρήσει από τώρα στο “τριφύλλι”. Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αισιόδοξος, πως θα καταφέρει τελικά να εντάξει τον παίκτη σε αυτή τη μετεγγραφική περίοδο.

Ο Μαξίμοβιτς αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Στη συμφωνία προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για ένα ακόμα χρόνο. Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η ανάρτηση για την άφιξη του Τάσου Μπακασέτα και το ξεκαθάρισμα για Νεμάνια Μαξίμοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button