ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για την κατοχή μετά το μπλοκ του Λεσόρ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τη σύμφωνη γνώμη του Εργκίν Αταμάν, κατέθεσε ένσταση για τη φάση που ουσιαστικά έκρινε το Game 3 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και της χάρισε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Με το σκορ ισόπαλο 83-83 και τον Λορέντζο Μπράουν να αστοχεί στο λέι απ για το προβάδισμα, μετά από μπλοκ του Ματίας Λεσόρ, οι διαιτητές, αρχικά το είχαν μετρήσει θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βρει στο ταμπλό πριν την επέμβαση του Γάλλου σέντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια -με τη βοήθεια του instant replay- δεν μέτρησαν το καλάθι και έδωσαν τζάμπολ, κάτι που έγινε λανθασμένα σύμφωνα με τους «πράσινους», οι οποίοι εκτιμούν ότι εφόσον δεν υπήρχε κατοχή της μπάλας, αυτή έπρεπε να δοθεί στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια και με τους Ισραηλινούς να κερδίζουν το τζάμπολ, η μπάλα πέρασε στον Μπράουν, ο οποίος κέρδισε φάουλ από τον Γκραντ και έγραψε από τη γραμμή των ελευθέρων βολών το τελικό 85-83.

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, εξήγησε: «είναι μια φάση που κακώς σφυρίχτηκε αρχικά ότι μετράει το καλάθι. Όλα ξεκινούν από εκεί. Εμείς ισχυριζόμαστε ότι στη φάση που σφύριξαν οι διαιτητές, έπρεπε να δοθεί η μπάλα σ` εμάς. Κι αν δεν δοθεί σ` εμάς, θα έπρεπε να έχει 3.8” για να επιτεθεί κι όχι τα 14” που είχε. Θα δούμε τι ελπίδες υπάρχουν γι αυτό. Όπως αποδείχθηκε κιόλας, ήταν ένα λανθασμένο σφύριγμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ένσταση προστίθεται και η φάση στην οποία ο Νίμπο στα 55΄΄ για τη λήξη και με το σκορ στο 83-82 πατάει ξεκάθαρα τη γραμμή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button