ΑθλητικάΕνημέρωση

Νέος ποδοσφαιριστής στην Τουρκία που βρήκε μπελά λόγω στήριξης των ισραηλινών ομήρων στη Γάζα

Πρόστιμο στον Εντέν Κάρτσεφ επέβαλλε η ομάδα της τουρκικής Super Lig, Μπασακσεχίρ, για μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ των ισραηλινών ομήρων στη Γάζα, ενώ αποφάσισε να στείλει δανεικό τον παίκτη σε σύλλογο του Ισραήλ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Ο 26χρονος ισραηλινός αμυντικός μέσος της Μπασάκσεχιρ είχε μοιραστεί στο Instagram το σύνθημα που καλούσε να «τους φέρουμε πίσω τώρα», αναφερόμενος στους Ισραηλινούς πολίτες που κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς από τον περασμένο Οκτώβριο. Ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι η ανάρτησή του είχε «παραβιάσει τις ευαίσθητες αξίες της χώρας μας.»

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Σαγκίβ Γέχεζκελ της Αντάλιασπορ κατηγορήθηκε για “δημόσια υποκίνηση του κοινού σε μίσος και διχόνοια”, δείχνοντας μήνυμα για τις 100 ημέρες από την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ, συνελήφθη από τις τουρκικές Αρχές και τελικά πήρε το… δρόμο της επιστροφής, για την πατρίδα του.

 

To άρθρο Νέος ποδοσφαιριστής στην Τουρκία που βρήκε μπελά λόγω στήριξης των ισραηλινών ομήρων στη Γάζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button