ΑθλητικάΕνημέρωση

«Θέλω να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού στα εκατοστά γενέθλια της ομάδας» – Galaksias Portal News

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την επιθυμία του να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού στα εκατοστά γενέθλια της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Ολυμπιακό και τα ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με τον Ισπανό προπονητή μάλιστα να εκφράζει την θέληση που έχει να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου στα εκατοστά γενέθλια του.

Μάλιστα ο Μεντιλίμοαρ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού ενάντια στον Παναθναϊκό υπογραμμίζοντας ότι περιμένει ένα «καυτό» ντέρμπι.

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ

Για την ήττα από τον Μακάμπι Τελ Αβίβ

«Δεν αλλάζουν πολύ τα πράγματα από την χθεσινή ανάλυση. Σίγουρα έχω δει κάποιες συγκεκριμένες φάσεις πιο αναλυτικά, όμως σε γενικές γραμμές το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Στην άμυνα ενώ είχαμε βάλει αρκετούς παίκτες δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο μαρκάρισμα. Δεν ήμασταν επιθετικοί όταν έπρεπε να μαρκάρουμε, δεν ήμασταν προσεκτικοί και καθόλου οργανωμένοι».

Για το πρώτο του ελληνικό clasico

«Φυσικά και έχω ακούσει πολλά για το ελληνικό clasico. Περιμένω ένα «καυτό» παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό ματς. Όλοι μου έχουν μιλήσει για αυτό το παιχνίδι και ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει με την αντιπαλότητα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Πιστεύω λοιπόν πως αυτό που πρέπει να ζητήσω από τους παίκτες και που ήδη έχω ξεκινήσει να το κάνω είναι περισσότερο από ποτέ να είμαστε ο καλύτερος μας εαυτός. Θεωρώ πως αν είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ επιθετικοί σε όλες τις μονομαχίες τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλό για μας».

 

To άρθρο Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού στα εκατοστά γενέθλια της ομάδας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button