ΕνημέρωσηΟικονομία

Την μαχαίρωσε από πίσω αλλά την έσωσε το σακίδιο που φορούσε στη πλάτη

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται η νεαρή κοπέλα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση της υγείας της σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί.

Ο δράστης επιτέθηκε στη γυναίκα η οποία πήγαινε στη δουλειά της και την μαχαίρωσε πισώπλατα, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στη μέση του δρόμου, όπου και συνελήφθη από τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που έσωσε την κοπέλα ήταν το σακίδιο που κουβαλούσε που ώθησε το μαχαίρι στην άκρη και όχι προς τη μεριά της καρδιάς.

Η ΕΡΤ αναφέρει πως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα, ενώ η κοπέλα έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

To χρονικό της επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όπου ο 32χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης αφού ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας, ισχυρίστηκε πως «η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών».

Μάλιστα, οι αρχές στην αρχή ερευνούσαν το ενδεχόμενο να γνωρίζονται η γυναίκα με τον δράστη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν ψυχικά διαταραγμένο άνδρα, ο οποίος έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση στην Ερμού

Μία γυναίκα, η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό, περιέγραψε στο Star τη φρίκη που εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια της: «Τη μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια μου και πήρα αμέσως το 100 και λέω στείλτε γρήγορα [σ.σ αστυνομικούς] γιατί αυτός θα σκοτώσει κι άλλους. Είχε το μαχαίρι επιδεικτικά και ήταν μπροστά μου. Δεν μίλαγε και το είχε εκεί το μαχαίρι, ένα μαχαίρι τεράστιο, μυτερό».

«Το κορίτσι φώναξε “βοήθεια, βοήθεια”. Με το “βοήθεια” τη βλέπω […] και παίρνω αμέσως το 100», είπε ακόμα η γυναίκα.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button