Τρόπος Ζωής

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο – Galaksias Portal News

Ο θρυλικός Στινγκ επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να δώσει ξανά μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από σήμερα (02.04.2024).

Άλλη μία αξέχαστη εμφάνιση ετοιμάζεται να κάνει ο σπουδαίος Βρετανός τραγουδιστής, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού φέτος. Η καθηλωτική συναυλία του Στινγκ στο Ηρώδειο θα δοθεί στις 5 Ιουλίου ενώ η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, αποκλειστικά για τα μέλη του επίσημου fan club μέσω του www.sting.com/tour

Η γενική προπώληση ξεκινά στις 13:00 και όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν εισιτήριο για τη συναυλία του Sting στο Ηρώδειο μπορούν να μπουν εδώ: https://bit.ly/Sting2024ATH

Για αγορά εισιτηρίων ΑΜΕΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (τηλ. 2104825639) και στο email tameia@aefestival.gr.

 

Με τη συνοδεία ροκ μπάντας, ο Sting θα εμφανιστεί στη σκηνή για να ερμηνεύσει τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια των Police αλλά και δικά του.

Το setlist θα περιλαμβάνει κλασικά τραγούδια όπως τα “Fields of Gold”, “Roxanne”, “Every Breath You Take”, “Message in a Bottle”.

Ο Sting έχει αποθεωθεί σε πρόσφατες συναυλίες που έχει δώσει παγκοσμίως οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως «μαθήματα μαεστρίας».

Σημειώνεται ότι ο Στινγκ έχει κερδίσει 11 βραβεία Grammy, δύο Brits, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα Emmy, τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, μία υποψηφιότητα για ΤΟΝΥ, και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ τόσο με τους Police όσο και ως σόλο καλλιτέχνης. Είναι μέλος του Songwriters Hall of Fame και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις καθώς και τιμητικά Διδακτορικά Διπλώματα Μουσικής από τα Πανεπιστήμια Northumbria, Berklee College of Music, Newcastle και Brown.

Εισιτήρια για όλες τις συναυλίες του Στινγκ μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.viagogo.gr/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Sting-Eisitiria

To άρθρο Στινγκ: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button