Υγεία & Διατροφή

«Νεκροί τρεις αμερικανοί στρατιώτες από επίθεση με drone στην Ιορδανία» – Galaksias Portal News

Τρία μέλη των αμερικανικών υπηρεσιών σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με drone εναντίον αμερικανική βάσης στη βορειοανατολική Ιορδανία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τζο Μπάιντεν το απόγευμα της Κυριακής (28/1), κατηγορώντας ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν για την επίθεση.

«Ενώ ακόμη συγκεντρώνουμε πληροφορίες για αυτήν την επίθεση, εμείς γνωρίζουμε ότι διεξήχθη από ριζοσπαστικές μαχητικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν, που δρουν στη Συρία και το Ιράκ», ανέφερε ο Μπάιντεν σε δήλωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τους πρώτους θανάτους αμερικανών στρατιωτών στην περιοχή από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

«Θα συνεχίσουμε τη δέσμευσή τους για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Και μην έχετε καμία αμφιβολία – θα θέσουμε όλους τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους σε χρόνο και με τον τρόπο που εμείς θα επιλέξουμε», υποστήριξε ο Μπάιντεν.

Μάλιστα, δεν αναφέρθηκε στον αριθμό των στρατιωτών που τραυματίστηκαν, αλλά το CNN έκανε λόγο για τον τραυματισμό τουλάχιστον 24 μελών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Reuters

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button