ΑθλητικάΕνημέρωση

Γυναίκα «αναστήθηκε» λίγα λεπτά πριν την αποτεφρώσουν – Galaksias Portal News

Ένας απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όπου μια γυναίκα την οποία θεωρούσαν νεκρή, «αναστήθηκε» λίγα μόλις λεπτά πριν την αποτεφρώσουν. Το συμβάν σόκαρε τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών οι οποίοι είδαν κυριολεκτικά έναν άνθρωπο να επανέρχεται στην ζωή.

Η 52χρονη Μπούτζι Άαμα είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της την 1η Φεβρουαρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο για θεραπεία, με σοβαρά τραύματα στο μισό της σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια πήρε εξιτήριο καθώς δεν μπορούσε η οικογένεια να πληρώσει την νοσηλεία και δεν συνέχισε καμία θεραπεία. Λίγες μέρες μετά, δεν άνοιγε τα μάτια της και ο σύζυγός της πίστεψε πως είχε πεθάνει έτσι κανόνισε την μεταφορά της σορού της σε ένα αποτεφρωτήριο, σύμφωνα με τους Times of India.

Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε δεν είχε πεθάνει καθώς συνήλθε λίγο πριν μπει στην νεκρική πυρά.

«Αρχικά τρομάξαμε, γιατί δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, αν και είχαμε ακούσει κάποιες ιστορίες», δήλωσε μια γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός της νεκροφόρας που την παρέλαβε τελικά την επέστρεψε πίσω στο σπίτι της.

Σημειώνεται πως οι ντόπιοι δεν χρειάζονται πιστοποιητικό θανάτου για να τελέσουν κηδεία ενός μέλους της οικογένειας και έτσι δεν είχε πιστοποιηθεί ποτέ νεκρή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button