Τρόπος Ζωής

To supermodel Christie Brinkley αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος – Galaksias Portal News

Το μοντέλο Christie Brinkley διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος, όπως αποκάλυψε μέσω social media.

Το super model των ’70s και ’80s Christie Brinkley ενημέρωσε τους followers της για τον καρκίνο και πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφού παρατήρησε μία “μικροσκοπική κουκίδα” στο πρόσωπό της.

Η 70χρονη Μπρίνκλει σε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram την Τετάρτη (13.03.2024), ανέφερε πως οι γιατροί διαπίστωσαν ένα “βασικοκυτταρικό καρκίνωμα” στο πρόσωπό της.

Μοιράστηκε επίσης φωτογραφικό υλικό ης πληγής μετά την αφαίρεση του καρκίνου – και προέτρεψε τους θαυμαστές της να ελέγχουν τακτικά το σώμα τους για τυχόν ανωμαλίες.

“Τα καλά νέα για μένα είναι ότι εντοπίσαμε το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα νωρίς. Και είχα σπουδαίους γιατρούς που αφαίρεσαν τον καρκίνο και με έραψαν στην εντέλεια σαν υψηλή ραπτική Dior. Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με το να είστε επιμελείς με την ηλιοπροστασία σας! Σοβαρεύτηκα λίγο αργά, οπότε τώρα για αυτή τη γοργόνα/κηπουρό, θα βάζω τον δείκτη προστασίας SPF 30, θα ξαναβάζω όσο χρειάζεται, θα φοράω μακριά μανίκια και καπέλο με φαρδύ γείσο’.

Η σταρ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο αφού συνόδευσε μια από τις κόρες της στο γιατρό για ένα συνηθισμένο τσεκ-απ – όπου ζήτησε από έναν γιατρό να εξετάσει μια “μικροσκοπική κουκίδα” στο πρόσωπό της.

Έγραψε: “… Ο γιατρός κοίταζε κάθε φακίδα με ένα μεγεθυντικό φακό… δεν ήταν το ραντεβού μου, οπότε δεν επρόκειτο να πω τίποτα, αλλά στο ΠΟΛΥ τέλος ζήτησα αν θα μπορούσε να κοιτάξει μόνο μια μικρή μικροσκοπική κουκίδα που ένιωθα καθώς έβαζα το foundation μου .

To άρθρο To supermodel Christie Brinkley αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button