ΕνημέρωσηΟικονομία

Με Κουέστα αλλά χωρίς Μπράμπετς κόντρα στον Ολυμπιακό – Galaksias Portal News

Με την προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (21/1, 20:30, Novasports Prime – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε εν τέλει στην αποστολή τον Χουλιάν Κουέστα, παρά το ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνίστηκε με πόνους στη μέση στο ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς (ενοχλήσεις στο στήθος) και οι Ζαν Ζουλ Εμβοντό, Λούκας Ρουπ (τραυματίες), έμειναν εκτός αποστολής. Το ίδιο συνέβη, για διαφορετικούς λόγους, και με τους Ρόναλντ Ματαρίτα, Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Γιώργο Δεληζήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Ζαμόρα, Σαβέριο, Λορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button