Επικαιρότητα

Σε σοκ 75χρονη που την ξέχασε οδηγός ΚΤΕΛ σε σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων

Βγήκε από την τουαλέτα συνειδητοποίησε ότι το λεωφορείο είχε αναχωρήσει χωρίς αυτήν – Η γυναίκα επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη από την Άρτα όπου κήδεψε τον σύζυγό της

Ένας οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο από Άρτα για Θεσσαλονίκη ξέχασε… 75χρονη επιβάτιδα σε στάση που έκαναν σε σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων.

Η 75χρονη γυναίκα επέστρεψε τελικά με ένα σχολικό λεωφορείο που έτυχε να σταματήσει στον σταθμό όπου την είχε ξεχάσει ο οδηγός των ΚΤΕΛ

Το σοκ για την ηλικιωμένη ήταν ισχυρό, καθώς μόλις βγήκε από την τουαλέτα συνειδητοποίησε ότι το λεωφορείο είχε αναχωρήσει χωρίς αυτήν.

Η 75χρονη είχε πάει στην Άρτα για την κηδεία του συζύγου της και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει μόνιμα. Τελικά γύρισε σπίτι της με ένα σχολικό λεωφορείο που έτυχε να σταματήσει στον σταθμό.

Όπως αναφέρει η magnesianews.g, ο οδηγός όχι μόνο την είχε ξεχάσει, που σημαίνει ότι δεν έκανε ούτε καν μια τυπική καταμέτρηση των επιβαινόντων, αλλά όταν από τον σταθμό επικοινώνησαν μαζί του αρνήθηκε να σταματήσει σε κάποιο σημείο ώστε κάποιος με αυτοκίνητο να μεταφέρει μέχρι εκεί την ηλικιωμένη.

«Μπορεί η περιπέτεια της γυναίκας να είχε αίσιο τέλος, όμως υπέστη μία μεγάλη ταλαιπωρία, η οποία οφείλεται στην αδιαφορία του οδηγού να εκτελέσει επαρκώς τα καθήκοντά του. Στο λεωφορείο υπήρχαν μόνο δέκα άτομα και έπρεπε να έχει εικόνα για τους επιβάτες του» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 75χρονης.

Και πρόσθεσε: «Μία ηλικιωμένη αποτελεί χαρακτηριστική φιγούρα. Μπορεί να μην είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού ξέρει ότι θα μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ και στη συνέχεια θα την παραλάβει ο γιος της».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Άρτας δήλωσε ότι ο οδηγός κακώς δεν μέτρησε τα άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο προτού αυτό ξεκινήσει.

Σερβιτόρος του εστιατορίου του σταθμού όταν αντελήφθην τι είχε συμβεί προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Έπειτα από αρκετή προσπάθεια κατάφερε να βρει το τηλέφωνο του οδηγού του λεωφορείου. Τότε του ζήτησε να σταματήσει το όχημα για να μεταφέρει στο σημείο με δικό του αυτοκίνητο την ηλικιωμένη ώστε να την παραλάβει.

Βρέθηκε ωστόσο αντιμέτωπος με την απίστευτη αντίδραση του οδηγού, ο οποίος αδιαφόρησε και συνέχισε το δρομολόγιο.

Τελικά, η ηλικιωμένη έφτασε ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο σχολικής εκδρομής, που έτυχε να κάνει στάση στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button