ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ» – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στέκεται στις ευκαιρίες των Πειραιωτών και τον Ματίας Αλμέιδα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ένωσης.

Ο Μεντιλίμπαρ υποστήριξε μετά το ματς ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Αλμέιδα αποθέωσε τον Αθανασιάδη και αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τους οπαδούς της Ένωσης που γέμισαν για μία ακόμη φορά την OPAP Arena.

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ

“Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, να είχαμε σκοράρει. Είχαμε 2-3 φάσεις στο πρώτο μέρος, άλλες τόσες στο δεύτερο. Ο τερματοφύλακας του αντιπάλου έκανε πολλές επεμβάσεις και ήταν περισσότερο εύστοχοι. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο για τη νίκη του αλλά και τους παίκτες μας για την εμφάνιση τους”.

Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το ματς: “Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Αν αναλύσεις τα δύο ημίχρονα θα δείτε πως ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δηλώσουμε πως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

«Η νίκη με κάνει χαρούμενο και για τους παίκτες αλλά και για τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Ήταν ένα παιχνίδι ισοδύναμο. Όπως παίχτηκε το παιχνίδι σήμερα με σπουδαίες ομάδες ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Το ποδόσφαιρο όπως λέω αν το ερμηνεύσουμε σωστά ξέρουμε πως οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στον δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Είχα πολλές αλλαγές και δεν ήξερα ποιον να βάλω. Είναι μία ομαδική δουλειά όπως και πέρσι.

Ο Στάνκοβιτς τραυματίστηκε χθες αλλά ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Ποιος δεν κάνει λάθη, σήμερα το προηγούμενο λάθος του το πήρε πίσω. Ξέρει πως έχει την εμπιστοσύνη μου. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και θα συνεχίσουμε με σπουδαία παιχνίδια».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button