Τρόπος Ζωής

Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε ξαφνικά από το J2US – Galaksias Portal News

Την αποχώρησή της από το J2US ανακοίνωσε αιφνιδίως η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή του J2US ανέβηκε για τελευταία φορά, όπως αποκάλυψε εκ των υστέρων προκειμένου να υποστηρίξει τον παρτενέρ της, Στέλιου Δρουμαλιά το βράδυ του Σαββάτου. Αμέσως μετά την σκηνική προσπάθεια του ζευγαριού, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και την βαθμολογία, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού έριξε λοιπόν την… «βόμβα» στο πλατό του μουσικού σόου του Alpha.

Ειδικότερα, λίγο πριν το ζευγάρι αποχωρήσει από τη σκηνή του J2US, η Άντζελα Δημητρίου πήρε τον λόγο και σημείωσε τα εξής. «Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε».

 

«Να σα πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπάω πάρα πολύ, σας εύχομαι καλή Σαρακοστή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μαέστρο μου μαζί με την ορχήστρα του και στα κορίτσια που κάνουν τα φωνητικά» πρόσθεσε η λαϊκή ερμηνεύτρια για να ευχαριστήσει στη συνέχεια τον παρουσιαστή και τους κριτές του J2US και να αποχωρήσει από τη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha τη νύχτα του Σαββάτου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button