Τρόπος Ζωής

Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο – Galaksias Portal News

“Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα” εξομολογείται ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για την συνάδελφο του, Βέφα Αλεξιάδου αλλά και την δική του πρόσφατη περιπέτεια υγείας μίλησε από καρδιάς ο Ηλίας Μαμαλάκης, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, στον ΑΝΤ1. 

“Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο επιτυχία θέλω να πω. Βελτιώνομαι τώρα σωματικά με την έννοια ότι κάνω μια ειδική διατροφή, πολλή γυμναστική και νομίζω ότι κάθε μέρα που περνάει είμαι και καλύτερα.

Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι όπως ήμουν πάντα” υπογράμμισε, αρχικά, ο δημοφιλής μάγειρας.

“Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε πρώτη, έμεινε μόνη για πολύ καιρό και πόνεσε πολύ στη ζωή της. Το να χάσεις δυο παιδιά και τον σύζυγο δεν είναι εύκολη ιστορία.

Επέζησε και μάλιστα με πολλή μεγάλη αξιοπρέπεια και νομίζω ότι την εγκατέλειψαν όλοι. Έγραψε ένα βιβλίο που για αυτήν ήταν πάρα πολύ σπουδαίο, τα απομνημονεύματα της, έκανε μια παρουσίαση στην Αθήνα που εγώ, που δεν είχα πολλή μεγάλη σχέση μαζί της, πήγα για να την τιμήσω.

Από τον υπόλοιπο κόσμο της μαγειρικής όμως, που είχε προσκληθεί όλος, δεν πάτησε κανένας και αυτό για μένα ήταν απαράδεκτο”.

“Με το ντοκιμαντέρ “Μπουκιά και συχώριο” πήγα σε μέρη πάρα πολύ ωραία αλλά έκανα μόνο ένα, που θα ήθελα να είχα κάνει δύο γιατί δεν μπορείς μέσα σε 45 λεπτά να καλύψεις ένα νησί” συμπλήρωσε, ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή.

To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, για έναν χρόνο ήμουν πολλές φορές στο νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button