ΕνημέρωσηΟικονομία

Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού που αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου – Galaksias Portal News

Οι αεροπορικές εταιρείες JUNEYAO AIR και AEGEAN ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για πτήσεις κοινού κωδικού προσφέροντας, στο εξής, στους επιβάτες τους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα των δυο εταιρειών, μετατρέποντας την Αθήνα σε πύλη εισόδου μεταξύ Ασίας και Ευρώπης.

Με την προσθήκη νέας πτήσης από τη Σανγκάη προς την Αθήνα, η JUNEYAO AIR αυξάνει σημαντικά τους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της και διευκολύνει, μέσω της συνεργασίας της με την AEGEAN, τη διαδικασία των κρατήσεων για τους επιβάτες της για πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου εξωτερικού της AEGEAN, όπως το Ελσίνκι, το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Λισαβώνα, τη Νίκαια, αλλά και τη Μασσαλία.

Από την πλευρά της η AEGEAN, επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της στο εξωτερικό και για πρώτη φορά, μέσω της νέας αυτής συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού, θα δραστηριοποιείται στην Κίνα, προσφέροντας στους επιβάτες της, νέες, αυξημένες επιλογές.

Οι πτήσεις κοινού κωδικού αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου και οι επιβάτες μπορούν ήδη, από τα μέσα Απριλίου, να προβαίνουν στις κρατήσεις των εισιτηρίων τους μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών juneyaoair.com και aegeanair.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Τους επόμενους μήνες, JUNEYAO AIR και AEGEAN, θα επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους και το δίκτυο πτήσεων κοινού κωδικού, με την προσθήκη δημοφιλών ελληνικών προορισμών και επιπλέον σημείων στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι η JUNEYAO AIR, συνδεδεμένος συνεργάτης της Star Alliance και η AEGEAN, μέλος της Star Alliance, διαθέτουν ήδη συνεργασία διασυνδεδεμένων υπηρεσιών (interline) διευκολύνοντας την πρόσβαση των επιβατών, μέσω της Αθήνας, σε αρκετούς ελληνικούς προορισμούς.  

Ο Wang Junjin, Πρόεδρος της JUNEYAO GROUP και JUNEYAO AIR, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη της συνεργασίας μας με την AEGEAN, καθώς αυτή, είναι η πρώτη φορά που η JUNEYAO AIR συνεργάζεται με μια ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο του προγράμματος συνδεδεμένων μελών.

Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και για την παρουσία της JUNEYAO AIR στην ευρωπαϊκή αγορά. Ως ένα ουσιαστικό βήμα στη στρατηγική διεθνών συνεργασιών μας, η συγκεκριμένη συνεργασία θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε και να διευρύνουμε το δίκτυό μας, καλύπτοντας τις ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας, μέσω της αξιοποίησης κοινών πόρων.

Γι’ αυτό και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την AEGEAN στο μέλλον, προσθέτοντας και προνόμια για τους τακτικούς επιβάτες μας».

Ο κ. Roland Jaggi, Chief Commercial Officer της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την JUNEYAO AIR, καθώς επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό μας, προσφέροντας στους επιβάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, ενώ για πρώτη φορά, μας επιτρέπει να δραστηριοποιηθούμε στην Κίνα.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας, να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των επιβατών μας για περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και νέους προορισμούς και συνεχίζουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, όπως η JUNEYAO AIR για να το πετύχουμε». 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο JUNEYAO AIR – AEGEAN: Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού που αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button