Επικαιρότητα

Πρόκριση-θρίλερ η Άρσεναλ, 4-2 την Πόρτο στα πέναλτι! – Galaksias.com

Μετά από 120 λεπτά και τη διαδικασία των πέναλτι, η Άρσεναλ πήρε την πρόκριση για τους «8» του Champions League απέναντι στην Πόρτο.

Η αγγλική ομάδα επικράτησε 4-2 στη «ρώσικη ρουλέτα», με την κανονική διάρκεια και το έξτρα ημίωρο να βρίσκουν τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 (όπως και στο πρώτο μεταξύ τους ματς).

Μία ιστορική βραδιά για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι επέστρεψαν στην ελίτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεπερνώντας μία πολύ σκληροτράχηλη Πόρτο, η οποία διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις της την πρόκριση, αλλά δεν κατάφερε να δείξει την απαιτούμενη ψυχραιμία στη διαδικασία των πεναλτι.

Οι Λονδρέζοι πίεσαν απ’ τις αρχές του αγώνα και βρήκαν εντέλει το γκολ που έψαχναν με τον Τροσάρ στο 41′, έπειτα από «μαγική» ασίστ του Έντεγκααρντ. Η Άρσεναλ συνέχισε να είναι φουλ επιθετική χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω απ’ την άλλη, η Πόρτο είχε τις δικές της στιγμές, όμως το σκορ δεν άλλαξε στα 90′ και στα 120′ κι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Ο Ράγια απέκρουσε τις εκτελέσεις των Βέντελ (με τη βοήθεια και του δοκαριού) και του Γκαλένο, οι εκτελεστές της Άρσεναλ ήταν απόλυτα εύστοχοι στα δικά τους πέναλτι και η πρόκριση πήγε στην πλευρά των Άγγλων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button