Τρόπος Ζωής

Η Νατάσα Λιόν και o Σάιμον Μπέικερ στη ταινία «Klara and the Sun» σε σκηνοθεσία του Τάικα Γουαϊτίτι

Δύο ακόμη ηθοποιοί προστέθηκαν στο καστ της ταινίας «Klara and the Sun» από την 3000 Pictures της Sony σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Τάικα Γουαϊτίτι (Taika Waititi).

Η βραβευμένη ηθοποιός Νατάσα Λιόν (Natasha Lyonne) και o Αυστραλός πρωταγωνιστής των «Μentalist» και «The Devil wears Prada» Σάιμον Μπέικερ (Simon Baker) θα συμπληρώσουν το καστ με επικεφαλής την Τζένα Ορτέγκα (Jenna Ortega) η οποία υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Καζούο Ισιγκούρο (Kazuo Ishiguro) ο οποίος θα αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού, σε σενάριο της Νταβί Γουάλερ (Dahvi Waller). Αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ρομπότ, που ονομάζεται Klara (Ορτέγκα) και τον μοναδικό δεσμό που θα αναπτύξει ζώντας μαζί με μια οικογένεια.

Πρωταγωνιστούν επίσης η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Έιμι Άνταμς (Amy Adams), η Μία Θάρια (Mia Tharia) και ο Άραν Μέρφι (Aran Murphy).

Σύμφωνα με το Deadline, το μυθιστόρημα που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2021 έκανε το ντεμπούτο του στη λίστα των New York Times με τα καλύτερα βιβλία μυθοπλασίας με σκληρό εξώφυλλο, στο Νο 3 και στην κορυφή στη λίστα των Indie Hardcover Fiction Best Sellers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παραγωγή έχουν αναλάβει μαζί με τον Νεοζηλανδό σκηνοθέτη ο Ντέιβιντ Χέιμαν (David Heyman) μέσω της Heyday Films και o Γκάρετ Μπας (Garrett Basch).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button