Επικαιρότητα

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα» – Τα πρώτα λόγια του πατροκτόνου στο τηλεφώνημα στην αστυνομία – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα – Galaksias.com

“Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου”. Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.

Σε σοκ η τοπική κοινωνία των Τρικάλων προσπαθεί να συνέλθει από το νεό φονικό που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε την Παρασκευή με το γιό να αποκαλύπτει σήμερα στις αρχές πως σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα αποκεφαλίζοντας τον με αλυσοπρίονο μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση επί της οδού Καρδίτσης.

“Τους άκουσα να μαλώνουν”

“Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν” σημειώνει μάρτυρας μιλώντας στο ThessToday. “Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε” περιγράφει ο ίδος εμφανώς συκλονισμένος.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ThessToday πως ο άνδρας που συνελήφθη μετά το τηλεφώνημα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην οικογενειακή επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο έχει φτάσει και ιατροδικαστής με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο μεταξύ άλλων για τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο στο πτώμα του 76χρονου θύματος.

Πηγή: thesstoday.gr – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button